Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΡΑΣΗ 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 «Άθληση κάθε μέρα, υγεία μια ζωή»

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022
«Άθληση κάθε μέρα, υγεία μια ζωή»

Το σχολείο μας θέλοντας να τιμήσει τη μέρα σχολικού αθλητισμού, αλλά και να προβληματίσει τους μαθητές μας δίνοντας τους κίνητρα για υγιεινούς τρόπους διαβίωσης και καθημερινής ενασχόλησης γιόρτασε τη μέρα σχολικού αθλητισμού με βιωματικές αθλητικές δράσεις στη Μεσαιωνική Τάφρο Πόλεως Ρόδου. 

Η Μεσαιωνική Τάφρος, που περιβάλλει την Παλιά Πόλη της Ρόδου είναι ένα ιστορικό μνημείο που λόγω της ανεκτίμητης πολιτιστικής του αξίας ενδείκνυται για περίπατο και δρομικές δραστηριότητες των μαθητών μας, με γνώμονα τόσο τη βελτίωση της αθλητικής μας παιδείας, αλλά και των πολιτιστικών και ιστορικών μας γνώσεων.

Οι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις αθλητικές δραστηριότητες και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέες δράσεις εντός και εκτός σχολείου περιβάλλοντος!

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για τη συνεργασία και την ανεκτίμητη βοήθειά τους, ώστε αυτή η σημαντική μέρα για την ανάδειξη της σημασίας της φυσικής αγωγής στο σχολείο να στεφθεί με επιτυχία και παιδικά χαμόγελα!






















Οι μαθητές του τμήματος Α2 του σχολείου μας μετά το τέλος της δράσης υλοποίησαν κολλάζ με τις Ολυμπιακές Αξίες του Αθλητισμού.





Δρ. Χριστίνα Τσαγδή
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άφησε το σχόλιο σου!